BEN IK MENTAAL GESTOORD OF IS DIT VOLKOMEN NORMAAL??

Ik ben inmiddels weer terug in Breda en ben dus weer volop in de collegebanken te vinden. Nouja volop, laten we zeggen dat ik best af en toe in de collegebanken te vinden ben…. als je goed zoekt 😉

In ieder geval, ik zat laatst in een hoorcollege, mijn opleiding is in het engels so I prefer to call it lectures. Deze lecture ging over business models als ik het goed heb. Dat maakt verder ook niks uit. Maar tijdens deze lecture ontdekte ik iets over mezelf. Iets waarvan ik me nooit realiseerde dat ik het deed, tot ik me realiseerde dat ik het deed. En iets waar ik geen controle over heb, mijn hersenen doen dat gewoon, ik heb dat vooral op school tijdens lessen, maar ook af en toe als ik tv kijk of gewoon sta te praten.

Nieuwsgierig geworden?

Ik zal het je vertellen. Tijdens Engelse lectures, tv programma’s of tijdens een simpel gesprek komt het wel eens voor dat mensen een songtekst of een deel van een songtekst uitspreken. In mijn hoofd begin ik dan automatisch met het zingen van het complete nummer. Ik kan dit dus niet tegenhouden dat gebeurt gewoon.

Gisteren zei mijn leraar: Imagine….
En daar ging ik hoor, in mijn hoofd hoorde ik John Lennon al zingen….

Imagine there’s no heaven
It’s easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today…

Vervolgens zei hij ‘one moment in time’ (wat geen rare zin is, het paste perfect in zijn verhaal)
En opeens zong ik dus Whitney Houston….

I want one moment in time
When I’m more than I thought I could be
When all of my dreams are a heartbeat away
And the answers are all up to me

En toen ik een toets in moest halen en vroeg hoeveel tijd ik had zei de leraar tegen mij ‘Take your time’
En je raadt het al…
Take your time girl
Just leave it to me
And hold on to love
Soon you’ll find the world at your feet

Ik heb er verder geen last van en lach mezelf vooral uit als het weer gebeurt. Want bij bovenstaand voorbeeld tijdens de toets zong ik dus het liedje uit, voordat ik me realiseerde dat ik maar beter aan die toets kon beginnen.
Maar ik vond het wel leuk genoeg om er een berichtje over te schrijven.

See you next time!

britt@bwritten.nl

Site Footer

Site gebouwd door Prosix B.V.