BINNENKANT MENSEN EN RANDJES MENSEN

Vandaag wil ik het met jullie hebben over de verschillende typen mensen die er zijn. Als je namelijk een bepaalde handeling verricht heb je vaak twee keuzes in hoe je dat doet. Dus zijn er ook 2 verschillende typen mensen. Oke ik geef toe, dit klinkt vaag. Wacht maar tot ik met voorbeelden kom dan wordt het duidelijker.

Oke zoals ik net zei, hier komen de voorbeelden

Als je in de bus bijna bij je eindhalte geraakt, moet je op de knop drukken. Ben jij zo’n persoon die meteen, als de bus de halte daarvoor wegrijdt, als een idioot bovenop die knop duikt. Of ben jij de persoon die semi-a-relaxed (is dat een woord??) wacht totdat iemand anders op de knop drukt. (met als risico dat je vlak voor de halte alsnog zelf op die knop moet drukken)

Hou jij van de geur van benzine? Of haat je het? Je bent namelijk sowieso 1 van de 2. Ik heb nog nooit iemand horen zeggen: ‘Die Geur van benzine, mwah ik vind het neutraal.’

Maak jij een prop van je wc papier of vouw je het netjes op? Een andere manier is er na mijn weten niet.

Ben jij een Ici-paris of een Douglas typje? Eerlijk, bij welke winkel ben je eerder te vinden?

Vind je Gerard Joling en Gordon/Christiano Ronaldo/Ilse Delange helemaal geweldig of helemaal verschrikkelijk? Ook hierin is geen tussenweg.

Maar het belangrijkste: Als je een pizza eet, vind je dan de kantjes het lekkerst of de binnenkant, ben je dus een binnenkant of een randjes mens?

Wat mij betreft: Ik ben een semi-a-relaxed bus, houdend van de geur van benzine, wc papier vouwend, Douglas, haat aan Gerard Gordon en Ilse, liefde voor Christiano, binnekant-mens.

britt@bwritten.nl

Site Footer

Site gebouwd door Prosix B.V.