Britt2

Britt werd in de vroege jaren negentig geboren in een klein  Limburgs dorpje. Als jongste uit een gezin van vier kinderen,  leerde ze al vroeg om voor zichzelf op de komen. Tijdens haar jeugd barstte Britt al van de ambitie. Zo wilde ze ooit zangeres  worden, totdat bleek dat je daar ook echt voor moest kunnen  zingen.

Creativiteit zat er al vroeg in bij Britt. Dit uitte zich in eindeloze optredens op verjaardagen, ze nam dan de rol van  scenarioschrijver, regisseur en actrice op zich. Op de basisschool  ontwikkelt ze ook haar liefde voor schrijven. Elk vrij uurtje op school werd de vulpen gepakt om een nieuwe verhaal te verzinnen.

Fantasie

Britt ontdekt dat ze door haar rijke fantasie, zichzelf in elke gewenste situatie kan plaatsen. Ze kan dan misschien niet zingen, maar ze kan wel een verhaal schrijven over een zangeres, en zo maakt Britt in haar dagdromen en verhalen de leukste dingen mee.

Haar liefde voor schrijven heeft zich verder ontwikkeld tijdens haar opleiding International Media and Entertainment Management in Breda. Hier leert ze haar creativiteit omzetten in concrete plannen, scripts en artikelen. Tijdens haar stages bij 3FM Rabradio en het RTL7 branded content TV-programma ‘Een zaak van de Gemeente’ leerde Britt alle facetten van redactie-en productiewerk voor zowel radio als TV.

gezicht1Tijdens de laatste jaren van haar studie begon Britt haar eigen blog. Ze schrijft korte verhalen en blogs over een variëteit aan onderwerpen. Ook blogt ze voor Leijp.nl,  Ondertussen.nl en womentoday.nl doet ze ervaring op als content manager voor verschillende bedrijven en werkte ze in zowel in 2013 als 2014 mee aan 3FM Serious Request als copywriter voor het veilingteam.

Bwritten

In het afgelopen jaar trok Britt de stoute schoenen aan en startte BWritten, ondertussen schreef ze een scriptie en deed ze werkervaring op als redacteur bij het SBS6 programma: ‘Uit Voorraad Leverbaar’. Ook startte ze met een master Entertainment Communication aan de Universiteit van Amsterdam.

Een verhaal op de best-mogelijke manier vertellen, dat is altijd Britt’s doel. Wat het onderwerp ook is, Britt is vastbesloten de boodschap op een duidelijke manier over te brengen. In elk artikel zit een verhaal dat verteld moet worden. Door haar beeldende manier van schrijven wordt haar schrijfstijl ook wel eens 3D genoemd. Met de nodige humor neemt ze de lezer moeiteloos mee in haar verhaal.

O, en in derde persoon schrijven kan ze ook heel goed. 😉

Mocht je vragen hebben of contact met me op willen nemen dan kan dat via: britt@bwritten.nl (kerstkaarten en fanmail zijn ook welkom)

britt@bwritten.nl

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Site gebouwd door Prosix B.V.