BRITT’S SECRET

De tijd van het jaar is weer aangebroken, de 47 mooiste vrouwen van de wereld lopen in lingerie weer over de catwalk. Victoria Secret zorgt hiermee voor het fashion event van het jaar en zoals het een goeie beautyblogster betaamd zit ik Front Row.

Nee grapje, een kaartje kost een kleine 12.500 euro. En die had ik net niet meer op mijn rekening staan. Een kaartje voor de afterparty was maar 3000 euro overigens, helaas zaten alle vluchten naar London al vol.

Elk jaar verheug ik me op de avond dat de show eindelijk in Nederland uitgezonden gaat worden. Ik zie al heel veel foto’s op Twitter voorbij komen en ik kan niet wachten!

TV kijken

Zo’n avondje Victoria Secret kijken, ik word er altijd zo vrolijk van en ik zal uitleggen waarom. Ten eerste zijn het prachtige vrouwen om naar te kijken. Ja ze zijn dun en afgetraind, en de kans dat ik ooit met John Mayer trouw is vele male groter dan dat ik ooit zo’n lichaam zal krijgen. Maar ik ben niet jaloers. Ik vergelijk ze altijd met Disneyprinsessen, leuk om naar te kijken, maar zo’n leven zou ik nooit willen.

Dat brengt mij op mijn volgende punt, voordat ik überhaupt de TV aanzet heb ik al boodschappen gedaan. Ben en Jerry’s, pizza en chocolade. Want ik kan lekker ook iets wat al die modellen niet kunnen, me helemaal vol vreten zonder er me maar ook een minuut schuldig over te voelen.

Vervolgens trek ik mijn mooiste ondergoed uit de kast en doe ik mijn hoogste hakken aan en loop ik over mijn imaginary catwalk, op de muziek van Taylor Swift. En ik voel me Doutzen Kroes, zelfverzekerd en sexy. Ik ben gezond en gelukkig. En wat zou ik graag willen dat elke vrouw eens ziet wat ze wel hebben in plaats van wat ze niet hebben.

Ik neem nog een hap Ben en Jerry’s en een punt pizza. En geniet met volle teugen van mijn leven. That is Britt’s Secret!

De victoria secret show word op 15 december op net5 uitgezonden en wat hoop ik erg dat jij dan ook je eigen catwalkshow weggeeft op je kamer.

britt@bwritten.nl

Site Footer

Site gebouwd door Prosix B.V.