CRISTIANO RONALDO REDT ONZE WERELD KEER OP KEER

Daar is ie dan, mijn blogpost over Ronaldo. Geniet ervan!

Cristiano Ronaldo brengt de wereld een stukje dichter bij elkaar. Door Ronaldo vinden vrouwen het ook nog af en toe interessant om voetbal te kijken. Daarnaast leert hij mannen dat het helemaal niet verkeerd is om met uiterlijk bezig te zijn. Een beetje gel extra kan geen kwaad. Hierdoor worden vrouwen dus nog een keer blij van Ronaldo.

Zeiken

Veel mensen zeiken altijd over Ronaldo. Maar verplaats je eens in hem, zou jij je haar in de rust veranderen omdat dit van je club moet omdat er vet veel geld aan jou word verdient door sponsoring. Ieder zichzelf respecterend persoon zou dit ook doen.

Daarnaast heeft Ronaldo ook nog een bijzonder interessant privé-leven, veel interessanter dan bijvoorbeeld Messi. Vrouwen lezen over hem in de blaadjes en mannen kijken jaloers naar de facking mooie vriendin die Ronaldo heeft.

Discussie

Ronaldo zorgt voor discussie. Ronaldo zorgt ervoor dat mannen nog communiceren met vrouwen, en daar zouden we hem eeuwig dankbaar voor moeten zijn.  Ronaldo is gewoon een nieuw soort superheld. Ik kan me dan ook geen WK voorstellen zonder hem en dan heb ik het nog niet eens over zijn voetbalkwaliteiten!

britt@bwritten.nl

Site Footer

Site gebouwd door Prosix B.V.